Kategorier
Marknadsföring

Drömmar från höjd med drönarfoto & drönarfilm

Det finns så många möjligheter när ni använder er av drönarfoto & drönarfilm till ert projekt. Ge ett helt nytt perspektiv på vardagen, använd en drönare.

Varje astronaut som sett jorden från rymden kommer tillbaka med insikten om att världen är annorlunda, och ser annorlunda ut, när man får lite perspektiv. Det är en känsla som inte riktigt går att beskriva. En drönare kan inte ta er riktigt till dessa höjder, men ibland hjälper det att bara se en stad ovanifrån. Med drönarfoton eller drönarfilm kan ni få ett unikt perspektiv.

Det kan handla om allt från ett projekt då ni ska göra reklam för en viss typ av produkt till att ni vill ha ett flygfoto över er gård, er skog, er mark eller bara över er stad. Kanske ni vill att en fest ska fotograferas från ett annat perspektiv, och ni önskar skapa unika bröllopsbilder. Det finns så många möjligheter med en drönare. Era foton och filmer blir vassare om en drönare är med i spelet.

Drönarfoto & drönarfilm är billigare än att hyra en helikopter

Flygfoton är inget nytt. Det finns mängder av dessa bilder. Dock var det mycket mer komplicerat innan drönarna dök upp på marknaden. Bara tänk tanken vilken enorm kostnad det är att hyra en helikopter, och dyr kamerautrustning, för att sedan försöka ta ett foto från luften. Det tog både tid och var kostsamt. En drönare fixar jobbet på nolltid.

Ni kan få ett foto från upp till 120 meters höjd. Ni behöver heller inte vänta med att få se resultatet, utan kan vara med och välja vinkel, så att ni verkligen får precis allting som ni önskar. Det är också viktigt att ni anlitar ett företag som har koll på lagen, vad som får fotograferas och vad som får publiceras när ni ska ta ett drönarfoto.